ULANGTAHUN 1SILAM :PEJABAT PARLIMEN P188 SILAM

Assalamualaikum dan salam Sejahtera

Saya bersyukur kehadrat Allah SWT selawat ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW,para sahabat dan kaum muslimin dan muslimat.Sebagai manusia biasa yang menjadi khalifah dimuka bumi suci ini, kita perlu muhasabah kendiri,taat perintah dan ukhwah antara sesama manusia tanpa mengira warna kulit hitam putih,bekerja,bekerja,bekerja demi kemaslahatan manusia dimuka bumi ini.

p4250012p4250128p4250229p4250243

 

 

 

 

 

 

p4250005p4250016p4250046

Kawasan Parlimen Silam meliputi Tungku,Lahad Datu dan Kunak mempunyai daftar pemilih seramai lebih kurang 43 ribu orang.P188 Silam merupakan pengundi yang paling ramai dikawasan luar bandar.Kawasan saya amat kaya dengan rahmat Allah SWT.Kawasan Silam merupakan penempatan awal manusia. Ini dapat dibuktikan dengan kedatangan Islam yang bermula disini.Kita yang tinggal dikawasan silam ini amat bertuah dan perlu memelihara kekayaan silam yang dianugerahkan Allah SWT.

Ybhg Salim Bacho pernah berkata kepada saya banyak cakap banyak salah,kurang bercakap kurang silap dan tidak bercakap tiada salah.Sebagai generasi masakini perlu mengkaji dan merenung semula agar nilai murni dan budaya dkkekalkan.

365 hari genap setahun pejabat perkhidmatan P188 Silam beroperasi dengan jayanya.1silam.1unity1love akan dapat mengeratkan silaturrahim dan perpaduan kelak.Terima kasih.

YANG BERHORMAT KELONOL KEHORMAT TUAN HJ. SALLEH HJ. KALBI

AHLI PARLIMEN P188 SILAM

DUTA KEAMANAN PERTUBUHAN BANGSA-BANGSA BERSATU

2 Respons to “ULANGTAHUN 1SILAM :PEJABAT PARLIMEN P188 SILAM”

 1. Anak datuk Salim Says:

  salam YB,
  semoga selalu sukses YB
  dan terima kasih diatas kehadiran YB di majlis tahlil arwah bapa saya

 2. Anak watan Semporna Says:

  Salam YB,

  Teruskan perjuanganmu membelah rakyat yang terpinggir dari harus pembangunan perdana selaras dengan hasrat PM kita Rakyat Didahulukan,Semoga Allah melindungi dan memberikan peluang kepada YB untuk kekal sebagai wakil rakyat P.Silam yang amat memerlukan hikmat dan jasa baik YB.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: