SAYA KAGUM DENGAN Y.A.B. DATO’ SERI MOHD NAJIB TUN ABD. RAZAK PERDANA MENTERI MALAYSIA

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Perpaduan 1Malaysia

PERSEKUTUAN

Saya amat berbangga dan terharu dengan ucapan tahniah yang penuh ikhlas daripada Presiden Amerika Syarikat Barak Obama yang ditujukan khas kepada Perdana Menteri yang kita sayangi,kagumi,hormati,berjiwa rakyat,berpandangan jauh kehadapan,anjakan paradigma,bertransformasi era baru,kreatif,dinamik,proaktif,berfikir menjenama 1Malaysia ke arah kegemilangan 1Rakyat terpancar di seanterio globalisasi.

Saya berkeyakinan besar negara kita akan dapat merencana dan mengakses pantas keunikan ekonomi yang mapan dan berdaya maju di masa hadapan.Saya berharap sebagai rakyat 1Malaysia,marilah kita letakkan minda berfokus membina sebuah negara bangsa,jatidiri menyayangi tanahair tercinta,setiakawan mewujudkan kasih sayang dalam rantaian perpaduan,insaf tanah air tercinta memerlukan rakyat bersepadu,bersatu hati,sejiwa,sederap,selangkah,sempurna proaktif melestarikan transformasi besar negara bagi meletakkan nama Malaysia di pancaran antarabangsa yang unik,dinamik dan 1hati,1matlamat 1visi 1misi merentangkan kedamaian dan kemakmuran sebuah negara yang berwawasn mencipta keterbilangan nilai 2020.

Syabas,syabas,syabas,syabas,syabas,syabas,syabas dan tahniah. Marilah kita rakyat 1Malaysia mengucapkan syabas dan tahniah kepada Y.A.B. Dato Seri Mohd Najib Bin Tun Abd. Razak Perdana Menteri Malaysia di atas salam tahniah daripada Presiden Amerika Syarikat.

Saya Bangga Sebagai Warganegara Malaysia Rakyat Sabah

Transformasi 1Malaysia

Daripada

Penganalisis SilamGemilang

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: