TRANSFORMASI BLOG https://silamgemilang.wordpress.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera

 

Saya ingin mengucapkan sekali lagi kepada pengkritik-pengkritik bebas samada secara positif mahupun negatif. Bagi saya pandangan anda adalah bernilai, bermutu dan berkualiti tinggi bagi merobah status 1Bangsa SilamGemilang di masa akan datang.

Insyallah pandangan anda untuk menaiktaraf blog ini akan dilaksanakan dalam masa terdekat setelah kajian terperinci demi kebaikan agama,bangsa dan tanahair SilamGemilang di masa akan datang.Perubahan ini adalah atas kehendak rakyat yang mahu menterjemahkan pembangunan realiti dalam semua aspek dan sudut.Pada peringkat awal ini saya telah membuat analisis blog ini akan berubah wajah menjadi “Berita SilamGemilang” atau “Persatuan SilamGemilang” yang mampu menyumbang kepada Pembangunan Menyeluruh demi generasi Bangsa dan Masa Depan Yang Lebih Cerah.

Permakluman kepada Belia-Belia di kawasan Tungku,Kunak dan Lahad Datu atas cadangan dan pandangan pengkritik blog ini , saya bersetuju agar ditubuhkan Persatuan SilamGemilang yang didaftarkan di pertubuhan ROS. Keluhan Belia-Belia yang memaklumkan kepada saya agar Pertubuhan ini ditubuhkan secepat mungkin bagi membangunkan 1Belia SilamGemilang kelak.

Jika ada pendapat dalam perubahan SilamGemilang ini saya mengalu-alukan pendapat anda dan sila hantar ke emil : karismasilam@gmail.com. Pandangan anda akan menentukan kegemilangan blog ini.Kepada anda yang berminat menjadi ahlijawatankuasa Persatuan SilamGemilang sila email Biodata anda.Terima kasih di atas komitmen anda semua.

 

Penganalisis SilamGemilang

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: