PESTA KAAMATAN KG. KADUMU ; TEMUBUAL BERSAMA KETUA BAHAGIAN UPKO, N50 LAHAD DATU

Assalamualaikum dan Salam sejahtera

YB SALLEH P188 SILAM 1

Selamat datang ke Blog SilamGemilang, saya ucap kepada saudara AZMI CHAN sebagai Ketua Bahagian UPKO, N50 Lahad Datu. Kehadiran Saudara dalam sembang-sembang blog ini akan dapat menyerihkan lagi suasana dan dapat memberi gambaran secara teori kepada pengunjung-pengunjung yang hendak melihat Pesta Kaamatan Kg. Kadumu ini.

1. Penganalisi SilamGemilang

Saya melihat kain rentang yang dipasang di kawasan strategik di bandar Lahad Datu dan Tungku oleh penduduk kampung KADUMU ? Apa sebenarnya program yang hendak dilaksanakan.

2. Ketua UPKO Lahad Datu, Azmi Chan

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih kepada saudara penganalisis silamgemilang yang menjemput saya untuk menghisai laman bicara pada kali ini. Memang benar kami telah memasang kain rentang dikawasan bandar bertujuan memaklumkan kepada orang ramai bahawa kita kampung KADUMU akan mengadakan Pesta Kaamatan, kampung Kadumu buat kali yang ke-10 tahun.

3. Penganalisis SilamGemilang

Adakah pihak penganjur program ini akan menjemput VIP atau YB bagi merasmikan program  ini ?

4. Ketua Bahagian UPKO N50 Lahad Datu, Azmi Chan

Penganjur program ini memang ada menjemput tetamu VIP bagi merasmikan pembukaan kita telah menjemput YANG BERHORMAT TAN SARI BERNARD GILUK DOMPOK, Pengerusi UPKO Sabah. Dijangka perasmian pembukaan ini akan dimulakan pada waktu pagi. Program ini juga kita akan buat penutupan, oleh yang demikian kita telah menjemput Perasmian Penutupan YANG BERHORMAT KOLONEL KEHORMAT TUAN HAJI SALLEH BIN HAJI KALBI, AHLI DEWAN RAKYAT PARLIMEN MALAYSIA, P188 SILAM MERANGKAP DUTA KEAMANAN PBB.

5. Penganalisis SilamGemilang

Apakah Harapan Saudara AZMI CHAN sempena pesta ini ?

6. Ketua bahagian UPKO, N50 Lahad Datu

Sebelum itu saya ingin ucap syabas dan tahniah kepada jawatankuasa yang bertungkus lumus bagi menyiapkan sejak 3  minggu lepas. Saya berharap kepada anda di luar sana jangan kemana-kemana…jom datang beramai-ramai kita meriahkan program ini dikampung KADUMU.Terima kasih sekali lagi kepada penganalisis silamgemilang yang sudi menemuramah saya bagi mempromosikan program ini.

 

bersambung lagi…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: