MARI BAH…1SATAY KING TERHANGAT DIPASARAN

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, 1Silam dan 1Sabah

Bandar Sri Perdana dikawasan Parlimen Silam kini semakin terkenal dan menjadi pilihan utama masyarakat setempat untuk membeli belah. Bandar yang amat strategik dan masih baru hampir sebahagian besar telah mempunyai penghuni beroperasi bagi aktiviti-aktiviti jaulan hasil mereka. Bandar ini amat bersih, selamat dan selesa untuk dikunjungi oleh pengguna. Kadar jualang dan bayaran pula adalah amat berpatutan dan murah.

Kesibukan masyarakat berkunjung ke bandar ini, sepasang suami isteri yang baru sahaja mendirikan rumahtangga telah membuka sebuah kedai makan yang bernama SATAY KING mungkin mempunyai kelainan dan keistimewaan tersendiri.

Apa lagi kepada rakan-rakan blog dan FaceBook jom berkunjung ke SATAY KING untuk menikmati juadah hidangan yang pastinya sedap, memenuhi selera dan di jamin 100% halal. Sama-samalah kita beri sokongan kepada peniaga-peniaga yang baru membuka kedai bagi melahirkan usahawan yang berjaya dalam bidang yang diceburi.

Kedai SATAY KING ini telah disempurnakan pelancarannya oleh yang Berhormat Tuan Haji salleh bin Haji Kalbi, ahli Parlimen Malaysia, P188 Silam merangkap Duta Keamanan PBB bersama Isteri Ybhg. hajah Fatmah binAbd. Aziz, masyarakat setempat dan jemputan khas.

Penganalisis SilamGemilang

Satu Respons to “MARI BAH…1SATAY KING TERHANGAT DIPASARAN”

  1. LEE Says:

    thanks for the publish…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: