KESIHATAN RAKYAT DIBINA MELALUI SENAMAN 1MALAYSIA 1SILAM

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia 1Silam

Tahun 2010 disambut dengan penuh meriah oleh setiap individu samada di dalam negara mahupun luar negara. Setiap individu mempunyai misi dan visi untuk maju, berjaya dan cemerlang dalam aspek yang ingin diceburi. Ketika kita ingin mengejar impian yang dicita-citakan mungkin kita terlupa aspek KESIHATAN KENDIRI sehingga badan kita yang kurus kini sudah naik gemuk, perut pun sudah kedepan bukannya mengandung tetapi kerana perut buncit. Jangan kita lupa semua ini berpunca dari pemakanan dan kurangnya mengamalkan senaman untuk diri senndiri. Mari Bah…kita bersenam bagi menjamin kesihatan rakyat 1Malaysi 1Silam.

Senaman 1Malaysia 1Silam mengajak rakyat agar menjaga kesihatan sepanjang hayat. Keluarga bahagia dapat dicapai dengan amalan menjaga kesihatan. Kehidupan kita akan memeperlihatkan keceriaan dan kecerdasan dalam menjalankan aktiviti atau kerja harian.

Senaman ini telah dihadiri oleh Kakitangan Pejabat Parlimen Silam, Sahabat Parlimen Silam, UMNO Bahagian Silam, Wanita UMNO Silam, Pemuda UMNO Silam, Puteri UMNO Silam, Parti-Parti Komponen BN Silam, masyarakat setempat.

Sekian

Penganalisis SilaGemilang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: