SUMBANGAN BANTUAN MANGSA KEBAKARAN OLEH YB HJ SALLEH HJ KALBI MP P188 SILAM DI WAKILI KETUA PEGAWAI PERHUBUNGAN PARLIMEN SILAM EN. CHONG SU VUN

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, 1Silam

Ketika Kejadian Kebakaran di Jalan Batu 5, Jalan sepagaya Lahad Datu mangsa terpaksa ditempatkan di masjid batu 5 dan dewan sepagaya bagi meringankan beban mereka. Pada masa itu juga dengan inisiatif YB Hj Salleh Hj Kalbi ahli Parlimen Malaysia P188 Silam yang diwakili Ketua Pegawai Perhubungan Parlimen P188 Silam en. chong Su Vun mangsa2 kebakaran tidak dilupakan dengan menghulurkan sumbangan ikhlas YB. Hj Salleh kepada mereka lebih kurang jam 8.00 malam setelah mangsa2 kebakaran berehat di penempatan yang disediakan.

Kecekapan pihak Jabatan Penerangan daerah Lahad Datu menyenaraikan dan mengenalpasti mangsa kebakaran memudahkan lagi urusan pembahagian bantuan kepada mangsa kebakaran ynag dibantu oleh Jabatan Kebajikan Daerah Lahad Datu dan disaksikan oleh Penolong Pegawai daerah Lahad Datu, dari jabatan Pelajaran, NGO, dan penggerak pejabat parlimen P188 silam.

Syabas dan tahniah kepada pihak yang amanah dan bertanggungjawab bagi membantu mangsa2 kebakaran ini.

Penganalisis SilaGemilang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: