LAWATAN KERJA ROMBONGAN YB HJ. SALLEH BIN HJ. KALBI AHLI PARLIMEN MALAYSIA, P188 SILAM (KETUA-KETUA KOMPONEN BN DAN AJK UMNO BAHAGIAN P188 SILAM) SERAMAI 20 ORANG MEMBANTU PILIHANRAYA HULU SELANGOR

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, 1Silam dan Salam Sejahtera

Ketika Penamaan Calon Pilihanraya Hulu Selangor pada 17hb/04/2010 Yang Berhormat Tuan Haji Salleh Bin Haji Kalbi Ahli Parlimen Malaysia, P188 Silam telah membawa rombongan yang terdiri daripada Ketua-ketua Komponen Barisan Nasional dan AJK UMNO Bahagian P188 Silam bagi membantu kempen pilihanraya di Hulu Selangor.

Kehadiran rombongan ketika penamaan calon diHulu Selangor menyaksikan kawasan itu dibanjiri oleh lautan manusia yang turut memberi sokongan padu dan baik. Rombongan YB Tuan Haji Salleh bertolak dari Legend Hotel Kuala Lumpur lebih kurang pukul 5.50 pagi dan sampai ke penamaan calon jam lebih kurang 7.30 pagi.

Ketika penamaan calon YB Tuan Haji Salleh mengetuai rombongan ke pusat penamaan calon yang dibanjiri manusia ketika itu dan di atas pentas kelihatan YAB Tan Sri Muhyiddin Bin Yassin, Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Calon BN, YB. Dato’ Seri Mohd Shafie Bin Hj. Apdal, Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Malaysia, YB. Dato Dr. Zahid Bin Hamidi, YB. Khairy Jamaluddin dan lain -lain lagi pemimpin tertinggi.

Ketika dalam perjalanan menuju ke pusat penamaan calon hulu selangor rombongan YB Hj Salleh telah mengambil gambar bersama YB. Datuk Hj. Nasir bin Tun Dr. Hj. Sakaran bin Dandai, dalam masa sama bergambar dengan Menteri Besar Terengganu, Turut diabadikan dalam kenangan Pegawai Khas YB Dato Seri Hj. Mohd Shafie bin Hj. Apdal, Menteri KKLW Malaysia.

Penganalisis SilamGemilang

P188 Silam

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: